Palvelumme
Kaipaako yrityksenne uusia ja tuoreita ideoita ulkopuolisen ammattilaisen näkökulmasta?
Kokemuksemme ja näkemystemme pohjalta pyrimme aina luomaan asiakasta parhaiten tyydyttävän lopputuloksen.
Teemme tuote -ja reseptikehitystä ravintoloille että elintarviketeollisuudelle.
Järjestämme myös kokkikoulua ryhmille ja tasting tilaisuuksia. Kauttamme voit tilata huippukokin kotiisi tai yrityksellesi.

Laatua ja kustannustehokkuutta voi parantaa.
Tuotteen aistittavia ominaisuuksia, kustannustasoa ja laatua on mahdollista parantaa ja luoda lisäarvoa tuottajalle ja loppukäyttäjälle. Tunnemme raaka-aineet ja valmistusprosessit, meillä on käytössämme myös uusin markkinatieto. Yhdessä asiakkaidemme kanssa jalostamme ideoita eteenpäin ja autamme tuomaan markkinoille kustannustehokkaita, maistuvia ja houkuttelevia tuotteita. Autamme yritystänne tuotekehityksen eri vaiheissa tai voimme hoitaa koko tuotekehitysprosessin alusta loppuun.Voimme auttaa tunnistamaan potentiaalisimman kohderyhmänne ja sen mieltymykset, tarpeet ja ostohalukkuuden.
Uusien ja nykyisten tuotteiden kehittämisessä palveluitamme ovat:
Reseptikehitys
Raaka-aine- ja materiaalitestaus
Uusien makuvarianttien kehittäminen
Tuoteominaisuuksien, kuten värin, rakenteen tai säilyvyyden parantaminen
Tuotteen katteen parantaminen prosessi- ja reseptioptimoinnilla
Kuluttajakäyttäytymisen muutoksiin reagoiminen
Virhemakujen ja muiden laatuvirheiden poistaminen tuotteista
Tuotelaadun parantaminen hygieniaosaamista lisäämällä
Teemme myös tapahtumasuunnittelua.