Jarmo Räisänen, Myynti-ja kehityspäällikkö, Keittiömestari

Chef Rôtisseur CDR  & Aregala Finland ry:n jäsen

Suomen kokkimaajoukkueen jäsenenä 2010-2012. Työskennellyt lukuisissa Suomen huippuravintoloissa.

"Eettisesti valmistettu ja kasvatettu ruoka on lähellä sydäntäni, pientuottajat sekä lähiruoka ovat keskeisessä roolissa ruokaa valmistettaessa.
 Intohimoni on valmistaa puhtaista ja hyvistä raaka-aineista ensiluokkaista modernia ruokaa"

 

jarmo.raisanen@gastronomicart.com

 

 

+ 358 44 935 44 71 


 
 

Matti Hård, Kokki, Aregala Finland ry:n jäsen.

"It´s simple. Great ingredients make great food"

 
 
 

Tiina Lintula,  Baarimestari.

tiina.lintula@gastronomicart.com